Video: Karkaava hevonen kävelee Sydneyn juna-aseman laiturilla

  • 28 days ago


Eräässä uteliaassa tapahtumassa perjantai-iltana, 5. huhtikuuta, löydettiin kadonnut hevonen Warwick Farmin aseman matkustajien joukosta, lähellä Sydneytä.

Odotettamaton vierailu tallennettiin Transport for NSW:n toimesta, ja julkaistuissa kuvissa nähdään hevonen laiturilla, rauhallisesti pysyen keltaisen linjan takana, kun juna lähestyi.

Transport for NSW viittasi huumorimielellä nelijalkaiseen vieraaseen "kadonneena henkilönä" matkalla juna-asemalle, mainiten sosiaalisen median postauksessaan, että tämä "raportoitiin käyttävän vain loimea ja osoittavan hieman ratsastuskäyttäytymistä."

Lisätietoja tuli ilmi, kun palvelu päivitti yleisöä, todeten: "CCTV:n tarkistuksen jälkeen henkilö paikallistettiin Warwick Farmin rautatieaseman laiturilla. Hän näytti jahtaavan informaattoria pitkin laituria ennen kuin yritti, tuloksetta, nousta junaan. Henkilö siirtyi sitten parkkialueelle, jossa omistaja otti sen vastaan ja palautti sen kotiin vakaa tilassa. Kukaan tapaukseen osallistuneista ei aio ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin, sillä henkilö oli vain kerääntymässä!"

Paikallinen media huomautti, että Warwick Farmin asema sijaitsee lähellä ravirataa, vaikka ei vahvistanut, mistä hevonen oli karannut.

Lähde: Transport for NSW - Video: Twitter @ChrisMinnsMP:n uudelleenjako - Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla


Recommended