Video: Meksikolainen uutisohjelma esittää vahingossa sopimattoman kuvan auringonpimennyksen yhteydessä

  • 2 months ago


Eräs odottamaton tapahtuma sattui, kun meksikolainen RCG Median uutisohjelma 24/7 käsitteli auringonpimennystä, mikä johti naurunaiheeseen internetissä.

Lähettäessään katsojien lähettämiä kuvia maanantaina tapahtuneesta tähtitieteellisestä ilmiöstä, ohjelman juontajat yllättyivät näyttäessään vahingossa miehen intiimejä osia.

Segmentin aikana, kun yksi ankkureista luetteli kaupunkeja, joista pimennystä voitiin tarkkailla, näytön vasemmassa reunassa oleva video vaihtui yllättäen sopimattomaan kohtaukseen: mies käytti intiimejä osiaan peittääkseen auringon. Juontajien reaktio oli välitön, yksi naisankkureista päästi yllättyneen äännähdyksen, kun taas hänen mieskollegansa jatkoi ohjelmaa, näyttäen sivuuttavan mokan.

Video poistettiin nopeasti lähetyksestä, ja yksi ankkureista selvensi, että materiaali oli lähetetty katsojilta, myöntäen, että into jakaa fanien kokemuksia voi joskus johtaa kiusallisiin hetkiin lähetyksessä.

Käytännön järjestäjäksi itsensä ilmoittanut käyttäjä, nimeltään Rhevolver, juhli tempauksensa onnistumista sosiaalisessa mediassa. Hän tervehti Saltillosta kotoisin olevia seuraajiaan, vitsaillen, miten onnistui saamaan intiimit osansa televisioon RCG Median videon tarkistuksen puutteen vuoksi.

Ei ole vielä vahvistettu, oliko lähetetty video todella Rhevolverilta vai oliko kyseessä aikaisempien vastaavien kepposten uudelleenkäytetty materiaali. Tapaus herätti laajaa keskustelua julkisesti lähetetyn sisällön tarkistamisen tärkeydestä ennen sen live-lähettämistä.

Kuva ja video: Twitterin uudelleentoisto @rcg_media - Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla