Kotiapulaisesta Plus-kokomalliksi Tullut Paljastaa: "Miehet Pelkäävät Seurustella Kanssani"

  • 29 days ago


Lauren Butler, kotiapulainen, joka saavutti mainetta ja menestystä plus-kokomallina, kohtaa odottamattoman haasteen rakkauselämässään.

3,4 miljoonalla Instagram-seuraajallaan Lauren väittää, että hänen kauneutensa nähdään enemmän kirouksena kuin siunauksena, kun on kyse seurustelusta, sillä miehet tuntevat olevansa liian pelokkaita lähestyäkseen häntä.

Punapää, joka on valloittanut internetin tuhansilla tyyleillään ja on vain 26-vuotias, paljastaa, että hänen rakkauselämänsä ei ole niin jännittävää kuin moni saattaisi kuvitella. Hänen mukaansa miehet ovat liian epävarmoja tehdäkseen ensimmäisen siirron, peläten tulevansa hylätyiksi tai miettien, miksi "joku kuten hän" olisi kiinnostunut heistä.

"Miehet ajattelevat, että olen liian kaunis seurustellakseni tai pelkäävät, että torjun heidät. Kun joku harkitsee seurustelua kanssani, he katsovat kuviani ja ajattelevat, että minulla on paljon vaihtoehtoja. He miettivät: 'Miksi haluaisit seurustella kanssani?'" - Lauren kertoo.

Huolimatta maineesta ja huomiosta, jonka hän saa verkossa, Lauren painottaa olevansa vain tavallinen nainen, korostaen, että mallin työ on vain hänen ammattinsa. Hän ilmaisee turhautumisensa siihen, että monet miehet vaikuttavat olevan enemmän kiinnostuneita hänen vartalostaan kuin todella tutustumisesta häneen henkilönä.

Fanit usein yllättyvät Laurenin ystävällisestä ja nöyrästä luonteesta tavatessaan hänet henkilökohtaisesti, mikä haastaa hänen online-läsnäolonsa luomat odotukset. Laurenin jatkaessa navigointia digitaalisen aikakauden seurustelun haasteissa, hän pysyy toiveikkaana löytäessään jonkun, joka katsoo hänen ulkonäkönsä yli ja arvostaa sitä, kuka hän todella on.

Kuva ja video: Instagramin uudelleenjulkaisu @amouredelavie - Tämä sisältö on luotu AI:n avulla

Recommended