Video: Brittiläinen juontaja luo uudelleen ikonisen Pamela Andersonin kohtauksen

  • last month


Amanda Holden luo uudelleen Pamela Andersonin ikonisen kohtauksen punaisessa bikinissä trooppisilla lomilla

Amanda Holden, rakastettu brittiläinen juontaja, on herättänyt huomiota uudelleenluomalla yhden Pamela Andersonin ikonisimmista kohtauksista juostessaan rannalla kirkkaanpunaisessa bikinissä. 53-vuotias Amanda nauttii auringonpaisteisesta pääsiäislomasta tuntemattomassa trooppisessa kohteessa, missä hän päätti kunnioittaa "Baywatch"-tähden roolia.

Instagram-tilillään julkaistussa videossa Amanda juoksee kohti kameraa Jim Jamisonin "I'm Always Here" -kappaleen soidessa taustalla, herättäen eloon Pamela Andersonin muistettavan kuvan suositussa 90-luvun sarjassa. Loistavalla hymyllään ja lentäjäaurinkolaseilla varustautunut "Britain's Got Talent" -tuomari osoitti yhä osaavansa vangita yleisön huomion.

Videon kuvatekstissä, "Bapwatch. Hyvää ruisleipäpäivää", leikitellään "Baywatch"-sarjan nimellä ja pääsiäisen vieton kanssa, mikä sai seuraajat hehkuttamaan ja nauramaan ihastuksesta. Kommenttiosio täyttyi nopeasti ihailusta ja tuesta juontajalle.

Tämä hauska ja loistelias hetki vahvistaa Amanda Holdenin monipuolisuuden ja karisman, joka on rakastettu hahmo sekä televisiossa että sosiaalisessa mediassa, missä hän (@noholdenback) jatkaa henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä hetkien jakamista faniensa kanssa.

Kuvat ja video: Instagram @noholdenback


Recommended