Siamesilaiset kaksoset Abby ja Brittany Hensel julkaisevat salaisen häidensä videon

  • last month
Maailmanlaajuisesti yllättäneessä ja ihastuttaneessa paljastuksessa siamilaisina kaksosina elämänsä jakaneet Abby ja Brittany Hensel ilmoittivat, että Abby meni salaa naimisiin kaksi vuotta sitten. Onnekas sulhanen on Josh Bowling, Yhdysvaltain armeijan veteraani.

Intiimi seremonia pidettiin marraskuussa 2021, aloittaen uuden luvun sisarten poikkeuksellisessa elämässä.

Minnesotaan, osavaltioon, jossa kaksoset syntyivät ja kasvoivat, asettuneet Abby ja Brittany ovat valinneet seurata koulutuksen intohimoaan ja ovat viidennen luokan opettajia. He jatkavat oppilaidensa ja ympärillään olevien ihmisten inspiroimista päättäväisyydellään ja ainutlaatuisella tarinallaan, joka on yhdistänyt heidät syntymästä lähtien.

Kaksoset valloittivat sydämet ensimmäistä kertaa esiintyessään "The Oprah Winfrey Show'ssa" vuonna 1996, ja heidän matkaansa on seurattu miljoonien toimesta dokumenttien ja televisio-ohjelmien kautta. Heidän oma TLC-sarjansa, "Abby & Brittany", tarjosi kurkistuksen heidän elämäänsä Minnesotan Bethel Collegen valmistumisen jälkeen ja heidän Euroopan matkoistaan.

Abby ja Brittany ovat aina olleet avoimia unelmistaan ja tavoitteistaan, mukaan lukien toive kokea rakkautta ja äitiyttä.

Vuodet suhteellisen yksityisesti eläneinä sisaret ilahduttivat seuraajiaan vuonna 2023 jakamalla häidensä hetkiä TikTok-tilillään @abbyandbrittanyhensel. Jännittävät kuvat ja videot korostivat rakkautta ja onnellisuutta täynnä ollutta juhlaa, kun taas Facebookissa julkaistu vieraiden video paljasti parin ensitanssin liikuttavan hetken, tarjoten faneille vieläkin intiimimmän katsauksen erityiseen päivään.

Abbyn salaisen häiden uutinen ja Henselin kaksosten jatkuva inspiroiva vaikutus heidän tarinaansa seuraaviin vahvistaa rakkauden, sitkeyden ja onnellisuuden tavoittelun voiman, riippumatta haasteista.

Kuvat ja videot: Facebookin uudelleenjulkaisu @heidi.bowling.1 / Tiktok @abbyandbrittanyhensel


Recommended