'Yellowstone'-tähti erotettiin lennolta kieltäydyttyään istumasta matkustajan vieressä, joka käytti maskia

  • 2 months ago


Forrie J. Smith, tunnettu roolistaan "Yellowstone"-sarjassa, aiheutti kaaoksen Houstonin, Texasin lentokentällä, kun hänet erotettiin lennolta kieltäydyttyään istumasta matkustajan vieressä, joka käytti kasvomaskia.

Näyttelijä jakoi närkästyksensä Instagram-videolla, puhuen puolestaan puolelle miljoonalle seuraajalleen, käyttäen hashtageja #cowboy #country #western #yellowstone #yellowstonetv.
"Tämän tarinan täytyy kuulla", Smith kirjoitti lyhyen videon alle, ennen kuin kuvasi tapahtunutta. "Juuri erotettiin lentokoneesta ja... missä helvetissä olen – Houston, Texas – koska sanoin heille, etten tuntenut oloni mukavaksi istua henkilön vieressä, jolla oli maski."

Vaikka Smith ei paljastanut mukana olleita lentoyhtiötä tai tarkkoja yksityiskohtia tapahtuneesta, hän ilmaisi turhautumisensa tilanteeseen. "Sanoin vain heille, etten tuntenut oloni mukavaksi istua jonkun vieressä, joka joutui käyttämään maskia, ja minut heitettiin pois lentokoneesta."

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näyttelijä on joutunut pandemiaan liittyvän kiistan keskipisteeksi. Vuonna 2022 Smith ei voinut osallistua Screen Actor's Guildin palkintogaalaan tiukkojen protokollien vuoksi, jotka vaativat vieraita olemaan rokotettuja koronavirusta vastaan.

Kuva ja video: Instagram @forriejsmithcowboy


Recommended