Fitnessvaikuttaja valittaa haisevista ihmisistä kuntosalilla

  • 2 months ago

Courtney Tillia, entinen opettaja joka on tullut sisällönmyynnin tähti, on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa ilmaistuaan turhautumisensa ihmisiin, jotka eivät käytä deodoranttia kuntosalilla.

36-vuotias malli, tunnettu kauneudestaan ja taloudellisesta menestyksestään, korosti henkilökohtaisen hoidon ja hygienian tärkeyttä virallisessa videossa, joka on kerännyt yli 12.800 katselukertaa.

Los Angelesissa asuva Tillia nähdään usein kuntosalilla työskentelemässä vartalonsa parissa, mikä on tuonut hänelle yli miljoona dollaria sen jälkeen, kun hän jätti opettajan uransa vuonna 2016. Hän ei epäröinyt jakaa mielipidettään aiheesta, mikä sai monet seuraajistaan nauramaan hänen intohimoiselle esitykselleen.

Videolla Tillia julistaa: "Ok ihmiset, on aika viikoittaiselle yleisöpalveluilmoituksellenne. Ja se on, että deodorantin käyttö on vuoden ympäri kestävä itsehoitotoimi. Toisin sanoen, me teemme tämän joka päivä. Ja vaikka tässä sanotaankin 72 tuntia, me emme mene tälle linjalle. Emme työnnä sitä 72 tuntiin. Me levitämme sitä joka päivä."

Hän jatkaa, korostaen deodorantin käytön tarvetta ennen ja jopa kuntosalilla käynnin jälkeen: "En yritä haista pahalta enkä halua kenenkään haistavan pahalta, se ei ole voitto kenellekään. Joten ole hyvä ja Jumalan tähden, käytä sitä hemmetin deodoranttiasi!"

Tillian purkautuminen kuntosalin hygienian puutteesta on kaikunut monien korvissa, aiheuttaen monenlaisia reaktioita TikTokissa. "Intohimo äänessäsi, vaikka," kommentoi yksi käyttäjä, kun taas toinen lisäsi: "Aloita käyttö". Kolmas tuki: "Tekee herran työtä".

Keskustelu kuntosalin hygieniasta ei ole uutta, mutta Tillian suora ja huumorintajuinen lähestymistapa on tuonut uutta valoa aiheeseen, rohkaisten laajempaa keskustelua kunnioituksesta ja itsehoidosta jaetussa tilassa.

Kuva ja video: Tiktokin uudelleenjulkaisu @courtneytillia