Fabiana Justus julkaisee liikuttavan videon päänsä ajamisesta leukemiahoitojen vuoksi

2 days ago


Leukemiaa vastaan hoidettava Fabiana Justus, 37-vuotias, on jakanut Instagram-seuraajiensa kanssa sairaalassa oloa, jossa hän käy kemoterapiassa.

Vaikuttaja, joka päätti hiljattain ajaa päänsä, juhli viime sunnuntaina, 11. päivänä, uutta virstanpylvästä hänen Instagram-profiilissaan, joka nyt saavutti 3 miljoonaa seuraajaa.

“Erityinen tervehdys kaikille, jotka käyvät läpi samankaltaisia prosesseja. Se ei ole helppoa, mutta tunnustan, että se toi helpotusta jälkeenpäin. Pääni on keskittynyt kaiken tämän loppuun, tai pikemminkin uuteen alkuuni. Yritetään nähdä se näin tehdäksemme kaiken (hieman) kevyemmäksi.

Ai niin! Ja tein kevyen meikin niin kuin itsestäni pidän, koska kaikkein tärkeintä oli tunnistaa itseni. Ja tunnistin itseni! Olen täällä! Ilman hiuksia, mutta paljon enemmän voimaa. Ja paljon rakkautta, kuten aina, erityisesti elämäni kumppanille, joka on aina ollut rinnallani ja nyt enemmän kuin koskaan!” hän kirjoitti postauksen kuvatekstissä.

Viime perjantaina, 9. päivänä, Fabiana jakoi sosiaalisen median tileillään kuvia ajellusta päästään. "Tunsin sydämessäni, että oli aika", kirjoitti liikemies ja juontaja Roberto Justuksen tytär.

Fabiana paljasti, että päätti edistää prosessia ennen kuin näki aukkoja hiuksissaan akuutin myeloisen leukemian hoidon vuoksi.

Kuvat ja videot: Instagram @fabianajustus

Recommended