Video: Jacob & Co. valmistaa upean musiikkilaatikollisen kellon 'Kummisedän' kunniaksi 300 000 eurolla

  • 5 months ago
Opera Godfather Musical Watch käyttää kahta pyörivää sylinteriä, joissa on yhteensä 36 hammasta, jotka pyörivät kahden kampaa vasten soittaen 120 nuotin melodiat 'Kummisetä'-elokuvan teemamusiikista.

Kyse ei ole pelkästään musiikista: Opera Godfather Musical Watch sisältää upean kolmiakselisen gravitaatioturbiljoonin tarkkaan ajanmittaukseen ja edustaa Jacob & Co:n korkealaatuista kellontekotaitoa. Teräs-, messinki-, platina- ja titaanikomponentit JCFM04-kaliberissa, sekä niiden käsintehdyt koristelut, yhdistävät teoksen taiteelliset ja tekniset puolet.

Aika näkyy mattamustalla alinäytöllä, jossa on lineaarinen muotoilu kiillotetusta kullasta. Tunneista ja minuuteista ilmoittaa sinisellä viimeistelty viisarisarja. Nerokkaiden insinööriratkaisujen ja patentoitun Kummisetän Opera-alustan hiljaisesti toimivan JCFM04-kaliberin erottelujärjestelmän ansiosta ajan näyttö pysyy aina oikeassa 12/6-suunnassa, kun koko Opera Kummisetän alusta pyörii musiikkilaatikon monimutkaista toimintaa varten.

Musiikkilaatikon osana toimivat 18K kullasta valmistetut mustaksi lakatut pianon koskettimet koskettavat sylinterin nastoja, tuottaen musiikin. Tämän vuoksi pianon koskettimet näyttävät liikkuvan, kun musiikki soi.

Lähde: jacobandco / Kuva ja video: Instagram @jacobandco

Recommended