Entinen aikuisviihdenäyttelijä käsiraudoitettiin ja vietiin pois koomikko Matt Rifen esityksestä New Yorkissa

  • 5 months ago


Entinen aikuisviihdenäyttelijä Lisa Ann väitetysti raahattiin pois koomikko Matt Rifen esityksestä Radio City Music Hallissa, New Yorkissa, sen jälkeen kun hän oli muka käyttänyt puhelintaan tapahtuman aikana.

Sosiaalisessa mediassa julkaistulla videolla Lisa nähdään tulemassa ulos tilasta neljän New Yorkin poliisin saattamana. Hän voidaan kuulla huutamassa: "En tehnyt mitään väärää. En koskenut puhelimeen. Halusin nähdä Matt Rifen, koska hän on ystäväni."

Twitterissä Lisa vihjaili, että hänen pidätyksensä saattaa liittyä hänen puhelimen käyttöönsä esityksen aikana. Toisin kuin monet suuret koomikot, jotka välttelevät ei-toivottuja videonauhoituksia, Mattilla ei ole tällaista politiikkaa esityksissään.

#Tänä iltana minut pidätettiin ja häirittiin NYPD:n toimesta - he tarjosivat minulle mahdollisuutta tulla 51/50 ambulanssilla vietyksi sairaalaan - tai pidätettyä jonkun ajateltua, että käytin puhelintani @mattrifen esityksen aikana. Olen sanaton siitä, mitä juuri kestin. traumaattinen, tarpeeton ja äärimmäinen ovat listan kärjessä tuntemuksistani

Matt kuitenkin kehottaa ihmisiä olemaan ottamatta valokuvia tai videoimaan esityksiä estääkseen vitsejen vuotamisen sosiaaliseen mediaan.

Lisan fanit kommentoivat nopeasti outoa postausta, kyseenalaistaen tilanteen ja tukien Mattia, joka äskettäin joutui kohun keskelle. Eräs fani kirjoitti: "Tämä on Rifeä! Se on mitä ihmiset sanovat." Toinen lisäsi: "Tuntuu, että kuka tahansa, joka vapaaehtoisesti menee Matt Rifen esitykseen, ansaitsee joutua vankilaan".

Kuva ja video: Reproduktio Twitter @thereallisaann

Recommended