Armeijan vaikuttaja löydettiin kuolleena päiviä liikuttavan Instagram-julkaisun jälkeen
  • 3 months ago
34-vuotias veteraani-aliupseeri Michelle Young menehtyi pian sen jälkeen, kun hän teki liikuttavan Instagram-julkaisun 12-vuotiaasta "älykkäästä ja suloisesta" tyttärestään Graciesta.

Michelle Youngin kerrotaan mahdollisesti tehneen itsemurhan, uutinen joka järkytti ja suretti hänen ystäviään, perhettään ja seuraajiaan.

Sarah Maine, aktiivivaatemerkki Curves N Combatbootsin COO ja Youngin läheinen ystävä, paljasti uutisen GoFundMe-kampanjassa, joka oli perustettu Michellen kunniaksi.

Lausunnossaan Maine kuvasi Michelleä "kauniina sieluna, uskomattomana ystävänä, yksinhuoltajaäitinä, sotilaana" ja korosti Michelleä piinaavaa piilotettua taistelua todeten, että "se todistaa, että et koskaan tiedä, mitä toinen ihminen käy läpi tai minkä demonien kanssa hän saattaa kamppailla."

Ennen kuolemaansa Young julkaisi koskettavan kunnianosoituksen tyttärelleen Gracielle Instagramissa tytön 12-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Julkaisussaan Young ilmaisi rakkautensa ja ihailunsa Gracieta kohtaan kuvaillen tätä "suloisena, nokkelana, kunnianhimoisena, ystävällisenä, myötätuntoisena, älykkäänä, ahkerana, hulvattomana ja epäitsekkäänä". Hän myös jakoi, kuinka äitiys oli hänen elämänsä paras osa, sanoen: "Elämäni paras osa on olla sinun äitisi."

Michelle Youngin kuolema, joka palveli kahdesti Afganistanissa, viimeksi vuonna 2011, on synnyttänyt surun ja kunnianosoitusten aallon. Ystävä, Brianna Hasan, muisteli Michelleä "aina erittäin ystävällisenä" ja jakoi muistoja keskusteluista heidän tyttäristään.

Kuvat ja videot: Instagram @michelleyoung17

Recommended