Omega paljastaa innovatiivisen Seamaster Planet Ocean Ultra Deep -kellon kulissien takana

  • 5 months ago


Omega, tunnettu ylellisten kellojen merkki, on juuri julkaissut kiehtovan videon sosiaalisessa mediassa, tarjoten kelloharrastajille ja yleisölle yksinoikeudellisen kurkistuksen yhteen sen vaikuttavimmista malleista: Seamaster Planet Ocean Ultra Deep -kelloon.

Tämä kello ei ole vain merkittävä saavutus ylellisten kellojen suunnittelussa ja insinööritaidossa, vaan myös todistus Omegan asiantuntemuksesta. Seamaster Planet Ocean Ultra Deep on suunniteltu kestämään äärimmäisiä paineita, ja se on vesitiivis jopa huomattavaan 6 000 metrin syvyyteen.

Video haastaa katsojat provokatiivisesti: "Katso, kuinka me sen teemme - ja sitten yritä rikkoa se."

Seamaster Planet Ocean Ultra Deep -kellon kohokohta on sen innovatiivinen muotoilu, erityisesti 45,5 mm:n O-MEGASTEEL-kellotaulu. Tämä materiaali ei ainoastaan takaa poikkeuksellista kestävyyttä suurissa paineissa, vaan sillä on myös erottuva estetiikka.

Kellotaulu on kunnianosoitus Marianan haudan syvimmälle kohdalle, Maan syvimmälle paikalle. Tämä kunnianosoitus on luotu poikkeuksellisella tekniikalla, joka sisältää lähes miljoonan sonaripisteen kartoituksen, mikä johtaa muotoiluun, joka on sekä tekninen ihme että taiteen teos.

Kuvat ja videot: Instagram @omega -lehden jäljennös
Recommended