Video näyttää, kuinka auto törmää junaan pysähdyttyään rautatien yli

  • 4 months ago


Natal (Brasilia), 28. joulukuuta - Vakava onnettomuus, jossa osallisina olivat auto ja juna, tapahtui torstaiaamuna Liberdade-nimisessä kaupunginosassa Parnamirimissa, Natalin metropolialueella Pohjois-Brasiliassa.

Todistajien mukaan henkilöauto oli ylittämässä rautatietä, kun se syystä, joka on vielä tuntematon, pysähtyi yhtäkkiä raiteille.

Lähenevä juna, joka ei ehtinyt pysähtyä ajoissa, törmäsi autoon. Vaikka törmäys oli merkittävä, se aiheutti vain lieviä vammoja auton kuljettajalle.

Hänet otettiin välittömästi hoitoon Mobiilin kiireellisen avun palvelun (SAMU) toimesta ja vietiin sairaalaan tajuissaan ja vakaita olosuhteissa.

Brasilian kaupunkijunayhtiö (CBTU), joka vastaa junan toiminnasta, julkaisi tiedotteen ilmoittaen, että huolimatta tapahtuneesta, rautatiejärjestelmä jatkoi toimintaansa normaalisti.

Yhtiö hyödynsi tilaisuutta korostaakseen turvallisuussääntöjen ja -käyttäytymisen tärkeyttä rautatiealueiden läheisyydessä, muistuttaen, että tällaiset onnettomuudet voidaan välttää yksinkertaisilla varotoimilla.

Kuva ja video: Telegramin kautta Reproduktio

Recommended