18-vuotias nuori tuli TikTok-kuuluisuudeksi synnyttyään ilman isovarpaan kynttä

  • 7 months ago
Annabelle Anderson, 18-vuotias nuori Tennesseestä, Yhdysvalloista, on noussut TikTok-tähdeksi paljastettuaan syntyneensä ilman isovarpaan kynsiä.

Aluksi Annabelle keksi mielikuvituksellisia tarinoita peittääkseen tämän piirteen, mutta päätös jakaa todellisuutensa internetissä toi mukanaan itsevarmuuden ja hyväksynnän aallon.

Hän selitti kärsineensä amnionnauhasyndroomasta ollessaan kohdussa, mikä johti joidenkin luiden ja isovarpaan kynsien menetykseen. Vaikka hän ei koskaan ollut erityisen epävarma jaloistaan, Annabelle myönsi, että lukiossa hän kertoi useita erilaisia tarinoita isovarpaan kynsien puuttumisesta välttääkseen saman selityksen toistamisen.

Käännekohta tuli, kun Annabelle päätti julkaista videon internetissä esitellen tilannettaan. Yllätyksekseen video meni viraaliksi, ja hän alkoi saada lukuisia viestejä ihmisiltä, jotka jakoivat saman tilanteen. "Ensimmäisen videoni viraaliksi tultua aloin saada paljon viestejä ihmisiltä, jotka sanoivat myös, ettei heillä ole isovarpaan kynsiä. Se oli outoa, mutta huomasin, että meillä oli sama jalka", Annabelle sanoi.

Kokemus ei ainoastaan auttanut häntä ymmärtämään, ettei hän ole yksin, vaan myös innoitti häntä jatkamaan videoiden tekemistä. Annabelle havaitsi, että hänen tarinansa auttoi muita ihmisiä tuntemaan olonsa itsevarmemmiksi ja hyväksytyiksi, mikä on hänelle syvästi arvokasta. "En koskaan haluaisi, että kukaan tuntee itsensä epävarmaksi tai häpeävänsä, koska ei ole isovarpaan kynsiä", hän korostaa.

Tänään Annabellen TikTok-tilillä on yli 66 tuhatta seuraajaa ja lähes 10 miljoonaa tykkäystä, mikä todistaa, että rehellisyys ja aitous voivat luoda syviä yhteyksiä ja tuoda positiivista vaikutusta sosiaaliseen mediaan.

Kuva ja video: Tiktokin uusinta @annabelleeanderson

Recommended