Carol Lekker, entinen Rio de Janeiron sambakoulun kuningatar, ei esiinny karnevaalissa
  • 4 months ago


25-vuotias vaikuttaja Carol Lekker on päättänyt, ettei hän esiinny vuoden 2024 karnevaalissa ja sanoo sijoittaneensa paljon rahaa edelliseen tapahtumaan.

Nuori nainen oli Unidos da Ponten sambakoulun kuningatar, Rio de Janeiron kultaisen sarjan koulusta, vuonna 2022. Lekker selittää, ettei hän katunut esiintymistään tuolloin ja oli erittäin iloinen päästessään tanssimaan sambaa avenuella, mutta hänellä on joitakin varauksia:

"Kulutin auton arvon, se on paljon rahaa", hän sanoo.

Hän purkaa sydäntään sanoen, että tällaiset kulut voivat järkyttää ihmisen taloudellista elämää. "Onnistuin järjestämään itseni ja olin jo osoittanut poikkeuksellisesti rahaa karnevaaleihin, mutta kustannukset ovat niin korkeat, että toinen henkilö, jolla ei ole tätä taloudellista älykkyyttä, saattaa vahingoittua".

Carol Lekker totesi myös, että hänen asunsa oli arvoltaan noin 10 000 dollaria.

Asu, joka koostui arabeskeista, 650 fasaanista, 15 000 kristallinappulasta ja 350 metristä kristallistrassia, loistava malli, joka kulki avenuen läpi, maksettiin yksinomaan rahalla, jonka hän oli ansainnut testaamalla uskottomia.

On syytä muistaa, että tuolloin Lekker oli palkattu joiltakin naisilta, jotka halusivat testata miestensä uskottomuutta. Näin ollen malli alkoi keskustella oletettujen petturien kanssa selvittääkseen totuuden.

Lekkerin mukaan työ toi hänelle noin 10 000 dollaria. "Joka päivä oli uutuus ja seikkailu.

Miesten luottaminen ei ole oikein minun juttuni, mutta loppujen lopuksi löysin joitakin, jotka ovat uskollisia. Parasta kaikessa on, että tuloni kasvoivat tämän palvelun ansiosta ja niin pystyin kohdistamaan koko summan karnevaalikuluihin", hän selitti.

Kuvat ja videot: Instagram @carollekker_

Recommended