Video: Holly Madison paljastaa autismidiagnoosin

  • 7 months ago


Madison, 43-vuotias, selitti olevansa "erittäin toimintakykyinen" ja ymmärtävänsä, että hänen diagnoosinsa ei ehkä ole "yhtä äärimmäinen" kuin toisilla spektrin alueella.

"En ole kaikkien edustaja. He kutsuvat sitä spektriksi syystä", hän huomautti.

Madison jatkoi jakamista siitä, kun hän sai ensimmäisen kerran diagnoosin, hän muisti, kuinka merkit olivat olleet läsnä jo lapsuudestaan lähtien.

"Olen siis hyvin sisäänpäinkääntynyt. Se on aina ollut tapa, jolla olen kirjoittanut itsestäni."

Kuitenkin hän selitti, että jotkut hänen sosiaalisten suhteiden ongelmistaan - nyt selitetty hänen diagnoosillaan - sanoen, että ihmiset joskus ymmärsivät hänet väärin.

"He ajattelevat, että olen jotenkin snobi tai että olen parempi kuin kaikki muut", hän muisteli. "Luulen, että koska olen hiljaisempi, opin vasta äskettäin tekemään silmäkontaktia [ja] usein olen vajonnut omiin ajatuksiini, joten ihmiset ottavat sen loukkauksena."

Hän lisäsi, ettei hänellä ole "mittaria" kertoakseen, milloin toiset lopettavat puhumisen, mikä johtaa hänet keskeyttämään ja ärsyttämään ihmisiä vahingossa.

Jatkaen Madison pyysi muita olemaan "ottamatta sitä henkilökohtaisesti", kun hän ei osu oikeisiin sosiaalisiin vihjeisiin, koska hän yksinkertaisesti "ei ole samalla sosiaalisella aallonpituudella" kuin muut ihmiset.

"Kaikki toimivat eri tavalla, ja ehkä ajattelen, että jonkun kanssa vuorovaikutuksessa on vain oltava kärsivällinen, koska et tiedä, minkä kanssa he kamppailevat tai mikä on heidän sosiaalisen toimintakykynsä taso, tiedätkö?"

Video: Instagramin uudelleenjulkaisu @talkingtodeath

Recommended