Tutustu Daniela Gaviriaan, maailman kauneimpaan liikennevalvojaan
  • 4 months ago


29-vuotias Daniela Gaviria Pereirasta, Kolumbiasta, on saanut maineen "maailman kauneimpana liikennevalvojana" ja on nyt aloittanut paljon vilkkaamman uuden uran.

Daniela on hurmannut kävellessään kaduilla jakamassa sakkoja kurittomille autoilijoille. Vaikka jotkut liikennevalvojat ovat taipuvaisia kohtelemaan autoilijoita väärin, Danielan yli 300 000 Instagram-seuraajaa uskovat, että hän tekee hyvää työtä.

Daniela sanoi, ettei hänellä ollut suunnitelmia tehdä Instagramin ulkopuolella mitään rohkeampaa sisältöä. Mutta tiistaina (28. päivä), tämä upea viranomainen päätti hyödyntää uutta kuuluisuuttaan ja alkoi postata kuvia aikuisviihdesivustolle.

Nyt hän on liittynyt OF-palveluun, jossa hän veloittaa 20 dollaria kuukaudessa, ja lupaa "hurmaa" tilaajiaan kuvillaan. Vaikka hän liittyi sivustolle vain kolme päivää sitten, tämä tumma kaunotar on jo postannut 31 kertaa sivulleen julkaisuhetkellä.

Huolimatta julkisuudesta ja lisätuloista perheelle, viime vuosi ei ole ollut Danielalle helppo, sillä hänet diagnosoitiin autoimmuunisairaudeksi lokakuussa 2022. Hän kertoi sairastavansa progressiivista systeemistä skleroosia eli sklerodermaa, joka on harvinainen sairaus, joka aiheuttaa ihon kovettumisen ja kiristymisen.

Kuvat ja videot: Instagram @dany06g