Paris Hilton on sydän särkynyt kommenttien vuoksi, jotka koskevat hänen poikansa pään kokoa.
  • 4 months ago
Paris Hilton julkaisi videon, jossa hän kertoo olevansa sydän särkynyt jouduttuaan puolustamaan 10 kuukauden ikäistä poikaansa Phoenixiä "julmilta" nettikiusaajilta, jotka pilkkasivat pojan pään kokoa.

"En voinut uskoa, että he voisivat olla niin ilkeitä ja julmia viattomalle vauvalle", Hilton, 42, sanoi People-lehdelle tiistaina.

"Voit sanoa minusta mitä tahansa, mutta hän on minun pieni enkelini", hän jatkoi. "Ja jos joku sanoo jotain satuttaakseen häntä tai loukatakseen hänen tunteitaan, tulen aina olemaan siellä suojelemassa häntä."

Julkkis kertoi, että hän yleensä ohittaa saamansa vihamieliset viestit, mutta ei voi vain istua hiljaa ja olla sanomatta mitään, kun hänen poikaansa kohdistetaan hyökkäyksiä.

"Yleensä en edes vaivautuisi vastaamaan tällaiseen, mutta olin sydämeni pohjasta järkyttynyt, että maailmassa on niin julmia ihmisiä", Hilton sanoi.

"He ovat niin kurjia omassa elämässään, että he puhuvat lapsesta tuolla tavalla", hän sanoi.

Mutta Hilton näki myös toivoa huomatessaan, että monet hänen faneistaan tukevat häntä.

"Olen niin kiitollinen siitä, että tiedän maailmassa olevan niin paljon ihmisiä, jotka rakastavat ja tukevat minua", hän myönsi. "Se, että he ovat puolellani, merkitsee minulle paljon, ja se, että ihmiset välittävät Phoenixista tuolla tavalla, merkitsee paljon."

Hilton lisäsi, että monet seuraajat pyysivät häntä olemaan kiinnittämättä huomiota törkeisiin kommentteihin.

Kuvat ja videot: Instagram @parishiltonin kautta