SoftBankin tähti Ryoya Kurihara ilmoittaa naimisiinmenostaan malli Chiemi Aikon kanssa kuuden kuukauden seurustelun jälkeen
  • 4 months ago


SoftBankin baseball-pelaaja Ryoya Kurihara osallistui "Taka Hosai" -festivaaliin PayPay D:ssä 26. päivänä ja ilmoitti avioliitostaan.

"Se on yksityinen asia, mutta aion mennä naimisiin. Kumppanini on Chiemi Aiko, joka on malli. Joka tapauksessa hän on ystävällinen ja erittäin rakastava, ja hän sanoo minulle monia asioita suoraan, ja hän työskentelee myös kovasti tukemaan minua henkisesti, kuten tukemaan baseball-elämääni. Se oli se, mikä veti minut häneen. Toivon, että me molemmat voimme jatkaa monien asioiden voittamista yhdessä ja tukea toisiamme kuten menneisyydessä."

Tapasin hänet tunnetun esittelyn kautta ja olemme seurustelleet noin puoli vuotta. He ovat jo alkaneet asua yhdessä. Ehdotus tehtiin merellä Tokiossa. "Hän pitää paljon yhteyttä äitiini, kysyy minulta, mitä pidän tehdä, mitä söin paljon, ja hän tekee minulle ruokaa päivittäin, ja se on herkullista", hän sanoi hymyillen.

Chiemi Aiko
Aiko on suosittu malli, joka on esiintynyt monissa muotilehdissä, kuten "with", "CanCam", "Oggi" ja "CLASSY.", ja hänellä on yli 410 000 seuraajaa Instagramissa, joka on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa.