Brittiläinen juontaja julkaisee jouluvideon 'Tarpeeksi kuumaa sulattamaan lumen'

3 months ago


Amanda Holden sai faninsa sekaisin julkaisemalla videon, jossa hän pukeutuu ihonväriseen bodyyn muuttuakseen rohkeaksi joulupukin poroksi.

52-vuotias brittiläinen juontaja liittyi radio-ohjelman juontajakollegansa ja kauneusikoni Ashley Robertsin kanssa esitykseen. Ja on reilua sanoa, että kaksikko sai faninsa hurmioon.

Poseeraten 'lumen peittämässä' studiossa, kaksikko luisteli upeisiin poroasuihin. Kuumuutta lisäten kaksikko näytti sensaatiomaiselta ihonvärisissä bodyissa.

Olkapäät paljastava vaatekappale istui täydellisesti Amanda ja Ashley'n kurveille, korostaen heidän upeita vartaloitaan. Poron ilmeen kohottamiseksi asu oli koristeltu karvoilla ja täplillä.

Kaksikko viimeisteli poron ulkonäön viiksipisteillä kasvoilla ja mustilla nenillä. He myös käyttivät poronsarvia upeissa vaaleissa kampauksissaan.

Kaksikko teki rohkean esityksen videolla. Eräässä kohdassa kaksikko nähdään heiluttavan lanteitaan ja suutelevan mistelin alla. Kaksikko poseerasi myös Jamie Theakstonin rinnalla, joka oli pukeutunut joulupukin asuun.

Kuvatekstissä hän kirjoitti: 'Hyvää joulua näiltä kahdelta vanhalta 'sarvipäältä''. Kuten odotettua, fanit olivat ihastuneita Amanda ja Ashley'n asuista. Kommenttiosioon kiirehtien yksi henkilö sanoi: 'Tarpeeksi kuumaa sulattamaan lumen'.


Recommended