Video näyttää, miten kamikaze-drone toimii

3 months ago


ALPAGU-hyökkäysdrone on STM:n (Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.), turkkilaisen puolustusteknologiayrityksen kehittämä miehittämätön ilmalaite (VANT). Se tunnetaan "kamikaze-drone" eli itsemurhadronena, joka on suunniteltu tarkkoihin iskutehtäviin.

Twitterissä julkaistu video näyttää, miten kamikaze-drone toimii

ALPAGU:n pääominaisuudet sisältävät:

Kiinteän Siipirakenteen

Toisin kuin yleiset quadkopteridronet, ALPAGU:ssa on kiinteä siipirakenne, mikä tekee siitä tehokkaamman kantaman ja nopeuden suhteen.

Autonomia ja Liikkuvuus

Tämä drone on suunniteltu kevyeksi ja kannettavaksi, mikä helpottaa sen kuljetusta ja nopeaa käyttöönottoa taistelukentillä.

Tarkkojen Iskujen Kyvyt

Ohjausjärjestelmillä ja ammuksilla varustettu ALPAGU voi suorittaa tarkkoja iskuja erityiskohteisiin.

Taktinen Käyttö

"Kamikaze-dronen" luonteen vuoksi sitä käytetään tehtävissä, joissa tarvitaan tarkkaa iskua ilman tarvetta dronen palauttamiseen.

Vienti ja Sotilaskäyttö

Vaikka ALPAGU ei ole vielä virallisesti integroitu Turkin asevoimien varustukseen, siitä on jo tehty vientisopimuksia, mikä korostaa kansainvälistä kiinnostusta tähän teknologiaan.

ALPAGU edustaa merkittävää osaa Turkin pyrkimyksistä kehittää omia puolustusteknologioitaan ja laajentaa läsnäoloaan globaalilla puolustusteknologian vientimarkkinoilla.

Kuva ja video: Twitter @SavunmaSanayiST:n uusinta


Recommended