yesterday

YouTuber pidätetty 300 km/h nopeudella kuvatun videon jälkeen

STD
STD


YouTube ja moottoripyörät tuottavat yleensä satunnaisia menestystarinoita, kuten tämän päivän tapaus. Tällä kertaa matkamme vie Yhdysvaltoihin, missä moottoripyöräsisältöä luova YouTuber päätti tulla kuuluisaksi vaarallisella videolla: ajamalla yli 100 kilometrin matkan 20 minuutissa.

Tämän päivän päähenkilö ja hänen 20 minuutin kuuluisuutensa saavutettiin Suzuki GSX-R1000:lla. Hänen nimensä on 'Gixxer brah', ja hän on tunnettu rohkeista videoistaan japanilaisilla urheilumoottoripyörillä.

Tällä kertaa hän asetti itselleen haasteen ajaa Coloradon Springsistä Denveriin moottoritietä pitkin 20 minuutissa. Tarkemmin sanottuna, yli 110 kilometriä. Jos menemme Google Mapsiin samalle reitille (I-25 N moottoritie), laillisen nopeuden mukainen ajoaika olisi tunti ja kaksi minuuttia.

Melkein 300 kilometrin tuntinopeudella YouTuber ajaa tämän matkan vain 20 minuutissa aurinkoisena päivänä. Ei vain ylinopeus ole vaarallista, vaan myös kaistojen vaihtotapa, jolloin hän on vähällä törmätä autoihin ja kuorma-autoihin useammin kuin kerran.

Hänen puoli miljoonaa katseluaan muutamassa päivässä tulee maksamaan kalliisti. Aluksi kaikki oli mainetta, kunnes lokakuussa kuvattu video saapui poliisille, joka etsi häntä intensiivisesti, kunnes löysi hänet. Nyt hän on pidätettynä.

Video: Instagramin toistaminen @CyzMgWruWET


Browse more videos

Browse more videos