Digitaalivaikuttaja Jeane Passos kuolee sirppisoluanemian komplikaatioihin

  • 6 months ago


34-vuotias digitaalivaikuttaja Jeane Passos kuoli torstaina 16. marraskuuta sirppisoluanemian komplikaatioihin. Taiteilija oli ollut sairaalahoidossa tiistaista (14. päivä) lähtien, ja iltapäivällä nuoren naisen tiimi julkaisi sosiaalisessa mediassa ilmoituksen, jossa kerrottiin, että hän ei ollut vieläkään päässyt käsiksi puhelimeensa.

Näin ollen tiistaina sosiaalisen median kautta Jeane Passosin tiimi tiedotti: "Haluan tämän ilmoituksen kautta, kunnioituksesta seuraajia ja yhteistyökumppaneita kohtaan, ilmoittaa, että Jeane on sairaalahoidossa sirppisoluanemian komplikaatioiden vuoksi. Tällä hetkellä hän ei pysty käyttämään puhelintaan, pyydän rukouksia hänen puolestaan, jotta Jumala palauttaisi hänen terveytensä", he ilmoittivat.

Nuoren vaikuttajan tuhannet seuraajat lähettivät vilpittömät paranemistoivotuksensa. Valitettavasti hän kuitenkin menehtyi:

"Perhe ilmoittaa Jeane Passos dos Santosin poismenosta. Hautajaiset järjestetään Bosque da Paz -hautausmaalla 16.11.2023 alkaen kello 15.15 ja hautaus kello 17. Toivomme, että hänen tiensä on valaistu, kuten oli hänen kanssamme oloaikansa." He tiedottivat.