Iso-Britannian glamourisin rekkakuski ostaa oman yrityksen myytyään sisältöä internetissä.
  • 5 months ago
Trucker Baddie Nicolle - joka tunnetaan myös Iso-Britannian glamourisimpana rekkakuskina - on tullut omaksi pomokseen. Hän käytti tilauspalvelusta saamansa rahat unelmansa rahoittamiseen.

Eräs rekkakuski, jota miespuoliset kollegat aliarvostivat, sai viimeisen naurun - kun hänestä tuli oman kuljetusyrityksensä omistaja.

29-vuotias rekkakuski Baddie Nicolle sai karkeita kommentteja jätettyään armeijan liittyäkseen toiseen miesvaltaiseen alaan. Mutta hän todisti kriitikkonsa vääräksi.

Hän perusti kuljetusyrityksen - rahoitettuna sisällön myynnillä - yhdessä rekkakuskipoikaystävänsä Benin kanssa. Pari vuorottelee uudella rekkallaan tehtävissä.

Tämä unelma tuli mahdolliseksi huomattavien voittojen ansiosta OF-tililtä, jonka Nicolle aloitti löydettyään oman lokeronsa rekkakuskina.

Ja sen sijaan, että hän hylkäisi rakastamansa ammatin ansaittuaan rahaa internetissä, hän nyt omaksuu sen enemmän kuin koskaan.

He käyttivät 40 000 puntaa rekkaan ja Nicollen poikaystävä Ben sanoi, että tarvitset myös jopa 60 000 puntaa pankkitililläsi oman kuljetusyrityksen menestyksekkäästi aloittamiseksi.

Nicolle, joka liittyi armeijaan 16-vuotiaana ja palveli seitsemän vuotta, viisaasti sanoi: "...en halua tehdä tätä ikuisesti. Joten katsomme tätä kuin sillä olisi viimeinen käyttöpäivä..."

Kuvat ja videot: Instagramin uusinta @Truckerbaddie94