Video näyttää kiinalaisen J-20-hävittäjän osoittavan taisteluvalmiuttaan ja ampumassa ensimmäistä kertaa PL-10-ohjusta

3 months ago


Kiinan kansallisen puolustusministeriön julkaisemassa ennennäkemättömässä videossa näytetään viidennen sukupolven kiinalainen J-20-hävittäjä, joka laukaisee PL-10-ohjuksen ja osoittaa taisteluvalmiuttaan.

Tarkkailijoiden mukaan J-20 on osallistunut useisiin todellisten ammusten laukaisuihin vuosien varrella, ja tämä oli vain ensimmäinen kerta, kun se ikuistettiin videolle.

Lyhyessä yhden sekunnin klipissä nähdään J-20 tasaisessa lennossa laukaisevan ohjuksen, joka etenee suoraan. Seuraavissa kuvissa näkyy kaksi J-20:aa Y-20-ilmatankkauskoneen takana. Lyhyt kuvakulma osoittaa J-20:n oikealla puolella yhdistettynä putkeen sen ulosvedettävästä ja piilotetusta tutkasta.

Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun tutkan luukku on tallennettu. Viimeisimmässä Zhuhaissa pidetyssä ilmailunäytöksessä media ja vierailijat ottivat kuvia J-20:sta rullaamassa kiitoradalla, pysäköitynä lähellä ja valokuvasivat ohuen, suorakulmaisen luukun. Mutta tutkan muoto pysyi mysteerinä. Uusimmassa videossa se näyttää olevan kaareva.

Kuva ja videot: Kiinan kansallisen puolustuksen ministeriöRecommended