Sauvaköökläri, jolla on kolme nännejä, menestyy TikTokissa hulvattomilla videoilla
  • 5 months ago


Kaunis seiväshyppääjä, jolla on "kolmas nänne", Jess Gardner lumosi fanit pukeutumalla Nebraskan yliopiston asuunsa ennen yleisurheilukauden alkua

22-vuotias Jess Gardner Lincolnista, Nebraskasta, on seiväshyppyilmiö vaikuttavalla taustalla.

Nebraskan yliopiston lääketieteen opiskelijalla on henkilökohtainen ennätys 4,17 metrin hypyssä. Mutta kun Jess ei loista radalla tai luokkahuoneessa, hän viihdyttää 224 tuhatta TikTok-seuraajaansa häikäisevällä kauneudellaan hulvattomissa postauksissaan.

Ja tämän keskiviikon (8) aikana Huskers-tähti sai seuraajansa hulluksi uudella rohkealla kuvalla. "Unelmoin [kaudesta]", vitsaili vaaleaverikkö vilkuttaen kameraan Nebraskan yliopiston univormussaan.

Jess häikäisi punaisella koululiivillään yhdistettynä mikroskooppisen pieneen pariin mustia shortseja. Yliopistotähti oli pukenut yhteensopivat punaiset kynnet ja sitonut vaaleat hiuksensa poninhännälle, viimeistellen ulkoasun 'N'-tarralla poskessaan osoittaakseen koulun tukea.

Aiemmin tänä vuonna Jess nousi TikTokissa parrasvaloihin paljastamalla huhut, että hänellä on kolmas nänne. Räjäyttävässä puheenvuorossaan yliopistotähti vahvisti huhut todeksi, mutta hän ei todellakaan häpeile sitä.

"On totta, minulla on kolmas nänne, en aio valehdella", sanoi Jess videossa, jolla oli yli miljoona katselukertaa toukokuussa. "Häpesin sitä, mutta aion omistaa sen."

Kuva ja videot: TikTokin toisto @jessicagardnaa