Larissa Sumpani paljastaa, että lihaksikas vartalo herättää epävarmuutta kumppanissa suhteessa

  • 6 months ago


Vaikuttaja Larissa Sumpani kertoo saavansa tuhansia arvosteluja vartalostaan Instagramissa: "Jalkasi on kuin Pelén", kommentoi yksi seuraaja

24-vuotias sisällöntuottaja Larissa Sumpani on avannut pelin henkilökohtaisesta kysymyksestä, joka on vaikuttanut hänen omaan elämäänsä. Vaikka vaikuttaja on tottunut saamaan kehuja seuraajiltaan sosiaalisessa mediassa, kritiikki ei jää huomaamatta.

"Saan tuhansia arvosteluja vartalostani Instagramissa joka päivä. Jotkut ihmiset sanovat asioita tarkoituksella järkyttääkseen minua, kuten 'Jalkasi on kuin Pelén'".

Kuten päivittäinen kritiikki sosiaalisessa mediassa, hänen fyysisesti lihaksikkaampi ulkonäkönsä ei ole aina etu rakkaudessa.

"Lihaksikas vartaloni, jonka eteen työskentelen niin kovasti ylläpitääkseni, on jo aiheuttanut ongelmia joissakin aikaisemmissa suhteissani".

Hän sanoi, että hänen muotonsa on aiheuttanut epävarmuutta joissakin hänen rakkauskumppaneissaan.

"Ihmiset saattavat ajatella, että sellaisen vartalon omistaminen on ihanaa koko ajan, mutta asia ei ole niin. On käynyt niin, että poikaystävä ei ole halunnut mennä 'H-hetkeen', koska on tuntenut olonsa epävarmaksi, hänen mukaansa olin paljon lihaksikkaampi ja seksikkäämpi kuin hän", muistelee Lari Sumpani.

Unelmiensa vartalon saavuttamiseksi vaikuttaja on omaksunut rakkausdieetin. Lari Sumpanin rakkausdieettiin kuului seksisuhteiden tiheyden lisääminen.

Kuva ja video: Instagramin uudelleenjulkaisu @eusumpani