Video: Retkeilijä tuntee liikettä makuupussissa ja herää todelliseen painajaiseen

  • 7 months ago
Alaskan aavikolla vaeltanut retkeilijä koki yönsä muuttuvan painajaiseksi teltassaan tapahtuneen löydön jälkeen

Leiriläinen heräsi äkisti tuntemukseen jostakin liikkuvasta hänen makuupussissaan – ja teki karmivan löydön sytytettyään valon.

Syvällä Alaskassa sijaitseva syrjäinen Lake Clarkin kansallispuisto on kuuluisa luonnon ystävien keskuudessa, paikka, jossa lohia voi bongata joista, tulivuoret levittäytyvät maisemassa ja jylhät vuoret kohoavat auringon noustessa. Mutta yhden luonnon ystävän idyllinen retki katkesi hermoja raastavaan löytöön.

Sadat opiliot, eräänlainen hämähäkkieläimet, tallentuivat kameroille ryömimässä jokaista tuumaa pitkin retkeilijän teltan ulkopuolta, suoraan henkilön pään yläpuolella sisäpuolella. "Mukavasti lämpimässä makuupussissaan lepäävä väsynyt seikkailija oli vaipumassa unelmien maille...", Lake Clarkin kansallispuiston keskiviikkoinen Facebook-päivitys kertoi kauhistuttavasti.

"Yhtäkkiä he heräävät siihen, että tuntevat olevansa peitetty metsän pelottavilla ryömivillä olennoilla, vain todetakseen, että heidän painajaisensa on tullut toteen."

Aluksi näyttää siltä, että hyönteisiä on vain hajallaan nauttimassa lämpimästä ja kuivasta suojasta. Mutta kun kamera kiertää ja valo syttyy, todellinen kauhunäkymä avautuu kun opiliot valtaavat teltan.

Torstaina puisto selitti Facebookissa, että tutkijat eivät ole varmoja miksi ilmiö tapahtuu, mutta oletetaan, että opilioiden kokoontumiset johtuvat joko parittelusta, kosteudenhallinnasta tai petoeläinten torjunnasta.

Kuvat ja video: Facebookin Lake Clarkin kansallispuisto ja suojelualueen uudelleenjulkaisu
Recommended