Paige Spiranac myöntää, että hänen rintansa ovat kasvaneet ja selittää faneilleen muutoksen

  • 7 months ago


Golfaaja Paige Spiranacin vartalon osa on ollut hänen faniensa huomion keskipisteenä, ja nyt Instagramin kysymys- ja vastaussessiossa hän sanoi, että hänen rintansa ovat kasvaneet.

Paige Spiranac myönsi, että hänen rintansa ovat kasvaneet paljastuksessa, josta hänen faninsa varmasti ovat kiinnostuneita kuulemaan.

Tämä kaunis golf-vaikuttaja esitti yhden hänen säännöllisistä kysymys- ja vastaussessioistaan Instagramissa keskiviikkona (1. päivä), jossa hän vastaa kysymyksiin kaikista Paigeen liittyvistä asioista lähestyäkseen hänen 3,9 miljoonaa seuraajaansa sosiaalisessa mediassa. Yksi kysymys, jonka hän kohtasi sessiossa oli: "Oletko koskaan ärsyyntynyt kysymykseen 'Ovatko ne aitoja'?"

Se on kysymys, johon vaaleaverikön on täytynyt vastata monta kertaa, mutta tällä kertaa hän yllätti faninsa vastauksellaan. Hän sanoi: "Ei, koska ne todella kasvoivat paljon suuremmiksi, joten ymmärrän, että monet ihmiset ovat hämmentyneitä siitä, kun aloitin tämän."

Tämä yllättävä paljastus varmasti innostaa hänen fanejaan, mutta entinen ammattilaisgolfaaja selitti kasvun syyt. "Minulla on aina ollut rintaa, mutta ei näin, ja se johtuu painonnoususta ja olen puhunut kaikista näistä syistä", hän lisäsi. "Mutta ymmärrän, miksi ihmiset kyseenalaistavat sen ja joskus ovat hämmentyneitä, koska se on kuin 'viikko ne ovat täällä ja viikko ne ovat siellä', ihmiskeho on vain maaginen asia."
Recommended