Ik begon aan een van de ZWAARSTE CHALLENGE uit mijn leven.. #75HARD

  • 7 months ago
De 75 hard challenge.. Ik houd ervan om uit mijn comfort zone te stappen en nieuwe uitdagingen op te zoeken. Hier houd ik mij al langere tijd mee bezig, maar dit was nog even een stapje extremer. Ik ging voor 75 dagen lang iedere dag:

- Twee workouts van 45 min
- Een workout MOET buiten zijn
- Geen alcohol, geen snacks of ongezonde maaltijden
- 10 bladzijdes lezen (non-fiction)
- 3,75L water drinken
- Progressie foto maken

Wie is Thom Défilet?

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Thom Défilet en ik ben de oprichter en trotse eigenaar van 4yourbrand. Met een hart voor marketing en branding heb ik al vele ondernemers geholpen om online te groeien met hun bedrijf of organisatie. Ik ben vroeg begonnen. Sinds kleins af aan was ik altijd al erg creatief en ondernemend ingesteld. Ik had de grootste plannetjes en geloofde daar als geen ander in, haha. Herken je dat?

Ik heb echt van alles gedaan. Van youtube filmpjes maken tot aan horloges verkopen op het schoolplein in mijn middelbare schooltijd. Op 16-jarige leeftijd startte ik met het bedrijf. Het begon simpel op mijn zolderkamer met papier en een potlood, maar tegenwoordig houdt 4yourbrand zich dagelijks bezig met de branding en online marketing van vele bedrijven.

Na jaren met kennis en ervaring binnen de branche is het mijn doel om zo veel mogelijk ondernemers kennis te laten maken met de kracht van online.

“De tijd van het online visitekaartje is voorbij.”

Het maakt niet uit of je gewoon toe bent aan een nieuwe stap of überhaupt nog nooit online aanwezig bent geweest met je bedrijf. Jouw website is veel meer dan alleen een online visitekaartje. 4yourbrand heeft een eigen methode ontwikkeld voor het creëren van een winstgevende WordPress website. Met deze zogenoemde ‘WWW-methode’ help en leer ik ondernemers om deze winstgevende WordPress websites te creëren voor hun bedrijf. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw website je geld gaat opleveren in plaats van kosten.

Wil je groeien met je bedrijf en ook als ondernemer? Dan ben je op het goede adres!

Recommended