Oynatıcıya atlaAna içeriğe atla
  • 4 yıl önce
Son dakika haberler... Beyoğlu'nda yolda yürüyen Kanadalı turistin boynuna yumruk atılması sonucu yumrukla öldüğü ve gasp edildiği anlar kameralara yansıdı.
Beyoğlu'nda yolda yürüyen Kanadalı turistin boynuna yumruk atılması sonucu yumrukla öldüğü ve gasp edildiği anlar kameralara yansıdı. Polis ekipleri tarafından yakalanan gaspçılardan 1'i tutuklanırken 2'si serbest bırakıldı.
Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda geçtiğimiz Pazartesi saat 06.45 sıralarında meydana gelen olayda Kanadalı B.H.J. (52), yürüdüğü esnada yanına yaklaşan iki şahısla konuşmaya başladı. Bir süre sonra şahıslardan A.Y. turistin boğazına yumruk atarak yere düşürdü. Ardından M.D. ve D.C. yere düşen turistin cep telefonu ve cüzdanını gasp ederek olay yerinden kaçtı. Yumruk atan şahıs da bir süre turisti kaldırmaya çalıştı ancak daha sonra taksiye binerek olay yerinden ayrıldı.
YUMRUK VE GASP ANI KAMERADA
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Haber

https://www.haberler.com/beyoglu-nda-kanadali-turisti-olduren-gasp-kamerada-14587429-haberi/

Kategori

🗞
Haberler
Yorumlar

Önerilen