7 kjente homofile par som ikke er redd for å dukke opp

  • 3 years ago
7 kjente homofile par som ikke er redd for å dukke opp

https://art.tn/view/1685/no/7_kjente_homofile_par_som_ikke_er_redd_for_å_dukke_opp/

26. juni 2015, i en kjennelse som vil forbli historisk, høyesterett legalisert likekjønnet ekteskap i USA.Den høyeste domstol i landet avgjort at den amerikanske grunnloven krever en stat for å feire og anerkjenne ekteskap mellom to personer av samme kjønn. Mange homofile stjerner nøler ikke med å vise seg fritt sammen med personen som deler sine liv. Et tilbakeblikk på disse parene og deres forpliktelse til det homoseksuelle samfunnet.

Lindsay Lohan
Da den tidligere lille starlet til Disney Stable dukket opp offentlig med DJette Samantha Ronson, snudde hans mest puritanske publikum ryggen til ham, men Lindsay virket lykkeligere enn noensinne. Intervjuet av en amerikansk radiostasjon i begynnelsen av forholdet deres, tilsto hun dating-produsenten Mark Ronsons søster «i svært lang tid». Men trett av paparazzienes oppmerksomhet rundt forholdet deres, satte Samantha Ronson en stopper for det i 2010.

Neil Patrick Harris
Forføreren av «How I met your mother» og hennes ektemann David Burkta elsker hverandre siden 2004 og har hatt tvillinger ved hjelp av en surrogatmor. I bladet «Out» av februar 2012 vendte de tilbake til livet som unge foreldre. David Burkta sa: «Å være far er det beste jeg gjør. [...] Vi prøver ikke å late som om vi er perfekte. Vi prøver bare positivt og kjærlig å leve våre liv.»

Jane Lynsj
På settet av showet «Chelsea Lately» fortalte skuespillerinnen Jane Lynch hvordan hun annonserte sin homofili til sine kjære i 2002. «Jeg kom ut i en alder av 42 år... Jeg følte meg veldig fjernt fra foreldrene mine og skrev dem et brev som forteller dem. [...] De var flotte, de var enige, min mor løp på søsteren min og sa «Jane er homofil!» «. Skuespilleren til «Glee» returnerer på sin karriere som skuespiller, men også om hennes liv som lesbisk i sin bok, «Happy Accidents», utgitt i 2011. Alltid humoristisk, spøker hun med verten: «Jeg er egentlig ikke homofil, men jeg elsker å ha en kone! Du burde prøve! Gift med Lara Embry i 2010, Jane Lynch ble skilt i 2013.

George Takei
Skuespilleren av «Star Trek» kom ut av skapet i 2005 og avslørte leve med sin følgesvenn, produsent Brad Altman, i mer enn tjue år! Han er i dag talsperson for Human Rights Campaign Coming Out Project Foundation, og oppfordrer homofile til å dele sine personlige erfaringer med å avsløre deres seksuelle legning.

Marc Jacobs
De var det mest hype par i mode. Motedesigner Marc Jacobs og hans følgesvenn, brasiliansk reklame Lorenzo Martone, flyttet til Paris i 2008 og ble engasjert et år senere, før de brøt opp, i 2010. Forpliktet til å forsvare like rettigheter mellom rette og homofile menn, ga Marc Jacobs ut t-skjorter i fargene på sine ideer i 2009. «Jeg betaler skatten min, jeg vil ha rettighetene mine», sier en av dem.

Ellen degenerert
TV-stjernen kom ut på Oprah Winfreys show fra 1997. Hun var en av de første offentlige personer som avslørte å være lesbisk. Elleve år senere, i 2008, annonserte hun live i sitt talkshow, «The Ellen DeGeneres Show», at hun skal gifte seg med sin ledsagerskuespillerinne Portia de Rossi. Alltid veldig forpliktet til homofil lov, gjør paret ikke gå glipp av en mulighet til å bruke sin berømmelse for å øke bevisstheten blant amerikanerne om homofilt ekteskap.

Recommended