Oynatıcıya atlaAna içeriğe atla
  • 5 yıl önce
Antalya'da dün eceyi alevler aydınlattı Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızıldağ ve Gündoğmuş Senir mahallelerinde orman yangınları gece boyunca etkisini sürdürürken gökyüzünü alevler kapladı.
Antalya'da dün eceyi alevler aydınlattı
ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızıldağ ve Gündoğmuş Senir mahallelerinde orman yangınları gece boyunca etkisini sürdürürken gökyüzünü alevler kapladı.
Yangın ekiplerine yardımda bulunmak isterken dumandan etkilenen vatandaşa olay yerinde bulunan 112 sağlık ekipleri ambulansta müdahalede bulundu.
Gündoğmuş Ümitli Mahallesinde yangının mahallelerine yaklaştığını gören vatandaşlar, kazma ve kürekleriyle kamyonet kasasında yangın bölgesine hareket etti.
Manavgat'ta yangından en fazla etkilenen mahallelerden Sırtköy de bir yaban domuzunun yangından kaçış anı kameralara yansıdı. Haber

https://www.haberler.com/antalya-da-dun-geceyi-alevler-aydinlatti-14306439-haberi/

Kategori

🗞
Haberler
Yorumlar

Önerilen