Search
Library
Log in
Watch fullscreen
2 days ago|0 view

Degradimi i sjelljes dhe i gjuhës së deputetëve nxiti reagime

Democracy Plus
Albert Krasniqi nga Demokraci Plus u prononcua për RTV 21 lidhur me "Degradimi i sjelljes dhe i gjuhës së deputetëve nxiti reagime".
Browse more videos