Search
Library
Log in
Watch fullscreen
11 days ago|1 view

Vizita e Lajçak, raporti për vendin

Democracy Plus
Përfaqësuesi i Demokraci Plus, Emri Abrashi i ftuar në Frontal për të diskutuar rreth vizitës së Lajçak dhe Raportit për Vendin.
Browse more videos