Search
Library
Log in
Watch fullscreen
7 months ago|1 view

Financat për COVID-19 - KTV

Democracy Plus
Deklaratë e Albert Krasniqi nga Demokraci Plus lidhur me temën "Financat për COVID-19, qeveria synon sigurim të ndihmave nga jashtë dhe hyrje në kredi".
Browse more videos