Search
Library
Log in
Watch fullscreen
7 months ago|0 view

Pozita e nëpunësve civilë - RTV 21

Democracy Plus
Demokraci Plus (D+) mbajti tryezë lidhur me dyfishimin e pozitave të nëpunësve civilë si rezultat i ristrukturimit të Qeverisë nga 21 në 15 ministri, në të cilën morën pjesë përfaqësues të ministrive të ndryshme, të komisionit për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe të Shoqërisë Civile.
Browse more videos