3 years ago

Ditë e Re - “Hedda Gabler”, Henrik Ibsen në teatrin eksperimental

Ora News Emisione
Ora News Emisione
#rtvora #oranews #diteere
Vepra ?Hedda Gabler? e dramaturgut të famshem norvegjez Henrik Ibsen do të ngjitet për herë të parë në skene e teatrit shqiptar dhe pikerisht në atw të ekspermentalit. Hedda, është një vajzë e rritur mes luksit, e bija e një gjenerali me shumë prestigj, e cila edhe pse martohet deshiron të identifikohet me mbiemerin e babat të saj. Ajo është luftetare në një shoqeri konservatore.Teatri Eksperimental ja ka besuar shfaqjen regjisorit rumun Botond Nagey.

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Browse more videos

Browse more videos