Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Tkurrja e popullsisë, Nora Malaj: Po ikin truri i vendit

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 days ago|0 view
Top Show është Emisioni i mbrëmjes i transmetuar nga Top Channel, Emisionin Top Show prej 15 vitesh në Top Channel, drejtuar nga Alban Dudushi. Në programin e emisionit fton çdo ditë nga 6 deri në 8 individë nga fusha te ndryshme te artit, politikës, biznesit dhe shoqerise qytetare të cilët diskutojnë në një ambient spontan mbi tema të nxehta për shoqerinë shqiptarePërfshirja e publikut në diskutim është menduar nga organizatorët të cilët janë të vemendshëm që biseda të perqendrohet tek tema e ditës. Top Shoë vjen cdo te marte ora 22.00 . Si gjithmone vetem ne ekranin e #TopChannel.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopShow#TopChannel

Browse more videos