Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Tempora: Basha ndryshon qëndrim?

Ora News Lajme
Ora News Lajme
4 days ago|0 view
#rtvora #oranews

Lulzim Basha: Ne vendosëm të udhëheqim revoltën popullore deri ne rrëzimin e Edi Ramës.

Protesta e parë erdhi në 16 shkurt, ishte masive për nga pjesëmarrja, e mesazhet ishin të forta.

Basha: Edi Rama dhe skota e tij e kriminelëve kërkon për gjithë shqiptarët, për tu ngritur, për të mos u ulur më deri në fitore.

Edi rama nuk u lëkund për asnjë çast ndërsa protestat vijuan ditë pas ditë.

Ditët kalonin, protestat shtoheshin e ishin me te forta, ashtu si dhe mesazhet që përcillte lideri i opozitës.

Basha: Mosbindja civile do të shtrihet nga jugu në veri. Do të çlirojmë Shqipërinë nga kjo bandë.

E pas çdo proteste, Basha kishte një bindje të vetme.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/tempora-basha-ndryshon-qendrim

Ndiqni emisionin e plotë këtu: https://youtu.be/SDAojzvUCuE
Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Browse more videos