Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Klanifornia - Audicione 27 & 28 Janar

RTV KLAN
RTV KLAN
3 days ago|4 views
Është momenti yt, ?Klanifornia? hap audicionet

Të gjithë ju që keni talent në humor dhe mendoni se mund të jeni pjesë e skenës së spektaklit ?Klanifornia? jeni të mirëpritur në audicione për aktorë dhe aktore.

Superstari i radhës mund të jesh ti! Ky është momenti yt!

Audicionet do të zhvillohen në datat 27 dhe 28 Janar në studiot e Tv Klan nga ora 13:00 deri në orën 17:00. Mos mungoni!

#Klanifornia #TvKlan #Audicione

Browse more videos