Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News - Lumi Buna "pushtohet" nga pulat e ngordhura

Ora News Lajme
Ora News Lajme
2 days ago|2 views
#rtvora #oranews

Shpendë të ngordhur janë hedhur në pjesën shqiptare të lumit Buna.

Gjatë ditës së sotme, strukturat e Bashkisë së Shkodrës në bashkëpunim me strukturat përgjegjëse si Inspektoriati Shtetëror Veterinar, Agjensia e Zonave të Mbrojtura, Policia e Shtetit dhe Prefektura Shkodër, kanë vijuar punën për evidentimin, groposjen dhe dezinfektimin e shpendëve të hedhur në lumin Buna nga persona të papërgjegjshëm.

Puna është përqendruar përgjatë bregut të Bunës nga Darragjati i Dajçit deri në Pulaj të Velipojës.

Deri tani janë groposur rreth 100 shpend (pula) në shtatë vend- groposje.
Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/article/lumi-buna-pushtohet-nga-pulat-e-ngordhura

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos