Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Loja Telefonike - Në Shtëpinë Tonë, 25 Qershor 2019, Pjesa 1

Top Channel Albania
Top Channel Albania
last month|6 views
Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat.
Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

Browse more videos