Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Al Pazar - Paradoks - 25 Maj 2019 - Show Humor - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
29 days ago|5 views
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Browse more videos