Search
Library
Log in
Watch fullscreen
last year|0 view

RTV Ora - “Luftë”, partizanë e ballistë në Kuvend

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora

Raporti i Institutit të Krimeve të Komunizmit ka rikthyer përplasjet në Kuvend mbi rolin e ballistëve në luftë. Agron Tufa ka kërkuar largimin e ish-bashkëpunëtorëve të Sigurimit nga administrata. Por qëndrimi i tij në sallën e Kuvendit ka sjellë reagimin e Spartak Brahos, i cili e akuzon se e ka kthyer institucionin në një celulë të Ballit.

Debati për partizanët dhe ballistët mes Agron Tufës dhe Spartak Brahos u zhvendos në seancën plenare mes debatesh dhe akuzash.

Gjatë raportimit në Kuvend, kreu i Institutit të Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit kërkoi nga deputetetë që të merren masa për të larguar nga administrata oficerët e ish-sigurimit.

Agron Tufa: Pjesa dërmuese e institucioneve të pavarura dhe të varura të shtetit as dënjojnë ti binden ligjit për informimin. Ne jemi të bindur se krerët e këtyre institucioneve i mbrojnë haptazi e madje me arrogancë ish-oficerët e sigurimit në postet drejtuese.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/lufte-partizane-e-balliste-ne-kuvend

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz
Browse more videos