Search
Library
Log in
Watch fullscreen
2 years ago|0 view

Film creștin „Minciunile Comunismului” Segment 2

Biserica lui Dumnezeu Atotputernic
Folosind argumente ca materialismul şi teoria evoluţiei, Partidul Comunist Chinez nu precupeţeşte niciun efort în a nega existenţa lui Dumnezeu şi stăpânirea lui Dumnezeu. Partidul crede, de asemenea, că ştiinţa poate aduce dezvoltare şi fericire omenirii. Oare este real acest lucru? A adus, până la urmă, progresul ştiinţific de azi binecuvântări sau blesteme omenirii?

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Enunț special: Această producție video a fost produsă în scopuri non-profitabile de către Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Actorii care apar în această producție joacă în scop non-profitabil și nu au fost plătiți în niciun mod. Acest videoclip nu poate fi distribuit niciunei părți terțe pentru profit și sperăm că fiecare îl va distribui în mod liber. Când îl distribuiți, vă rugăm să notați sursa. Fără acordul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, nicio organizație, niciun grup social sau individ nu poate falsifica sau reprezenta în mod greșit conținutul din acest videoclip.

Biserica lui Dumnezeu Atotputernic : https://ro.godfootsteps.org/videos.html
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic blogspot : https://kingdomsalvationro.blogspot.com/
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : https://itunes.apple.com/ro/app/the-c...
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : https://play.google.com/store/apps/de...

E-mail :contact.ro@kingdomsalvation.org
Contactați-ne: +33-76-62-34-276
Browse more videos