Search
Library
Log in
Watch fullscreen
3 years ago

Ora News - Digjet magazina në Lezhë, shpëtojnë paq çifti i të moshuarve në banesën ngjitur

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#oranews

Dy të moshuar kanë shpëtuar për mrekulli nga flakët e zjarrit që përshinë një magazinë ngjitur me banesën e tyre në Ishull Lezhë.

Zjarri u shfaq rreth orës 16:00 të së shtunës, ndërsa shkak i flakëve mendohet se janë bërë luhatjet e energjisë elektrike.

Fillimisht kanë qenë banorët që kanë ndërhyrë por e menjëhershme ka qenë edhe përgjigjja e zjarrfikëses, e cila bëri të mundur shuarjen e flakëve, duke shmangur përhapjen e tyre dhe parandaluar rrezikun te banesat aty pranë.

Nga zjarri janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Për më shumë lexoni në: Digjet magazina në Lezhë, shpëtojnë paq çifti i të moshuarve në banesën ngjitur


Follow Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos

Browse more videos