Bursa'da sondaj sırasında su tahliye motorundan çıkan gazdan yaşamını yitiren 2 kardeşin Adana'daki babaevinde yas var.
Nilüfer ilçesinde dün sondaj çalışması için yaklaşık 1 metre çapındaki borunun içine girdikten sonra yağmur suyunu tahliye eden motordan çıkan gazdan etkilenen 6 işçiden yaşamını yitiren Yasin (18) ve ağabeyi Atilla Balandi'nin (22) cenazeleri toprağa verilmek üzere kara yoluyla ailesinin yaşadığı Adana'ya gönderildi.
Balandi ailesi, merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'ndeki ilçe belediyesine ait taziye evinde başsağlığı dileklerini kabul ediyor.
Baba Emin Balandi, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğulları Yasin, Atilla ve Musa Balandi'nin (25) 5 yıldır birlikte çalıştığını söyledi.
Yaklaşık 5 ay önce eşi Zehra Balandi'yi kanserden kaybettiğini ifade eden Balandi, "Şimdi de iki çocuğumu yitirdim" dedi. Haber
https://www.haberler.com/is-kazasinda-olen-kardeslerin-babaevinde-yas-11613657-haberi/
Yorumlar