Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Trajkovski takohet me Gruevskin, dhe tregon se në çfarë gjendje është ai

alsatmtv
alsatmtv
11 months ago|0 view
Aleksandar Trajkovski i shëron sinuset në Budapest. Këshilltari i VMRO-DPMNE-së në komunën e Gazi Babës, i punësuar në Drejtorinë e Doganave, u kap në një fotografi në Budapest bashkë me azilantin Nikolla Gruevski.

Browse more videos