Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Enver Hoxhaj nuk e ka idenë se si ta bëjë shqiponjën - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
last year|0 view
Mbledhja e dy qeverive që është mbajtur sot në Pejë ka përfunduar me një fotografi të përbashkët të anëtarëve të kabineteve qeveritare, asaj të Kosovës dhe Shqipërisë. Të gjithë në fund e kanë bërë shqiponjën me duar. Por ishte zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj ai që nuk e pati idenë se si bëhet shqiponja, raporton KosovaPress.

Browse more videos